MAGIC

 

Treballa amb nosaltres:

Magic catamarans és una empresa dedicada al transport marítim de passatgers dins del sector turisme.

L'empresa disposa de tres bases de treball, una a la Costa Brava, en el poble de Roses i dos més a les Illes Balears, una a la ciutat de Palma de Mallorca i una altre a La Colonia de Sant Jordi. 

L'activitat principal de l'empresa es duu a terme a l'estiu, la temporada dura aproximadament d'abril a octubre incloent ambdós mesos a Mallorca, i de maig a setembre a Roses. 

VACANTS ACTUALS:

-Adjunt de direcció per Palma de Mallorca: Es requereix tenir una titulació de grau en Turisme o bé Administració i direcció d'empreses o empresarials, saber com mínim anglès (es valoren molt els idiomes addicionals),  tenir habilitats com comercial, organització i tenir experiència.

Si está interessat pot enviar-nos el seu currículum a la següent direcció de correu electrònic:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

VACANTS TEMPORADA 2018:

-Capitans per Palma de Mallorca i La Colonia de Sant Jordi: Es requereix tenir el títol de Patró Portuari com a mínim i coneixements d'anglès (altres idiomes son valorats). Es tracte de catamarans a vela per lo qual es requereixen coneixements de navegació a vela.

-Mariners para Palma de Mallorca i La Colonia de Sant Jordi: Es requereix tenir les titulacions necessàries per exercir de mariner (es valoren molt els idiomes).

-Comercials per Palma de Mallorca, la Colonia de Sant Jordi i Roses: Es requereix parlar com a mínim bé anglès (altres idiomes seran valorats).

Si està interessat pot enviar-nos el seu currículum a la següent direcció de correu electrònic:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it.

I understand